Projekt wnętrza mieszkania powstawał w bardzo ścisłej współpracy z Inwertorem
Właścicielom zleżało na otwartej przestrzeni dziennej, z której będą korzystać domownicy oraz goście. W części wypoczynkowej znalazła się duża rozkładana sofa narożna, a w jadalni stół na sześć osób, również z opcją rozkładania.
Duża części mebli została wykonana na zamówienie, co pozwoliło maksymalnie wykorzystać przestrzeń. W holu wejściowym zaprojektowana została przestronna szafa na garderobę, a za frontem z lustrem znajduję się wejście do pomieszczenia gospodarczego z pralką i suszarką.
Część dzienna oddzielona jest małym korytarzem od części prywatnej właścicieli, gdzie znajduje się sypialnia z łazienką oraz pokój dziecka.
Łazienkach utrzymana w beżach dedykowana jest dla Pani domu, natomiast szara, znajdująca się przy sypialni dla Pana domu.
W projekcie wykorzystano połączanie kolorystyczne: bieli, szarości, czerni oraz drewna orzechowego.

LOKALIZACJA : Warszawa

POWIERZCHNIA : 78 m2

PROJEKT: 2011