Jedno z dwóch mieszkań, które znajdują się w domu wolnostojącym zostało zaprojektowane dla rodziny trzyosobowej. Mieszkanie znajduje się

w domu pokoleniowym, z osobnym wejściem i niezależną klatka schodową. Mieszkanie przeszło gruntowy remont i zostało zaprojektowane

w nowoczesnym stylu.

Jasne drewniane okładziny oraz blado szara kolorystyka optycznie powieszają wnętrze.

Niezależna kuchnia z miejscem do jedzenia posiłków znajduje się zaraz po wejściu do mieszkania. W pokoju dziennym dominującym elementem jest ściana wykonana z płyt betonowych. Z tego pomieszczenia wychodzimy też na przestronny balkon. Pozostałe pomieszczenia we wnętrzu to pokój dziecka oraz sypialnia rodziców. W tym ostatnim pokoju dominującym elementem jest łóżko z tapicerowanym wezgłowiem oraz szafy garderobiane w zabudowie. Jasna kolorystka we wnętrzu została przełamana oprawami świetlnymi w czarnym kolorze. Kolor niebieski jest nawiązaniem do klimatu nadmorskiego i przeplata się tutaj w każdym pomieszczeniu.

Nieduża łazienka utrzymana jest w charakterze mieszkania. Dominuje tu biel, szarość oraz drewno. Płytki drewnopodobne znalazły się tutaj wyjątkowo na ścianie,

a nie na podłodze. Oświetlanie za lustrem subtelnie wydobywa strukturę tego materiału.

LOKALIZACJA : Kołobrzeg

POWIERZCHNIA : 60 m2

PROJEKT: 2018