Jedno z dwóch mieszkań, które znajdują się w domu wolnostojącym zostało zaprojektowane dla pary dojrzałych Inwestorów. Mieszkanie znajduje się w domu pokoleniowym, z osobnym wejściem i niezależną klatka schodową. Inwestorzy chcieli powiększyć powierzchnię mieszkania kosztem bardzo dużego tarasu.

Zmianie uległa cała bryła domu. Z jednego wąskiego balkonu oraz ogromnego tarasu zostały wydzielone dwa użytkowe balkony.

W nowym wnętrzu zmienił się układ pomieszczeń i zyskaliśmy dodatkowy pokój. Inwestorzy chcieli, aby w nowym mieszkaniu znalazły się ich meble, które użytkowali przez lata.

Zaprojektowana powierzchnia zyskała całkowicie nową kuchnię, łazienkę oraz garderobę. Przestrzeń dzienna, kuchenna oraz jadalniana przeplata się ze sobą, tworząc strefę gdzie rodzina spędza najwięcej czasu.

Bazą kolorystyczną dla wnętrza są jasne stonowane barwy, ciemna dębowa deska podłogowa, która idealnie komponuję z różnym wybarwieniem mebli Inwestora.

LOKALIZACJA : Kołobrzeg

POWIERZCHNIA : 75 m2

PROJEKT: 2017